Automata ipari üvegajtók

Forgóajtó

Ditec automata forgó üvegajtóNöveli az épület tekintélyét.
Szinten tartja a helyiség hőmérsékletét.
Gátolja a kosz, a kipufogógáz és a zaj beáramlását.

 

 

 

 

REX automata üvegajtó

Ditec automata üvegajtóA fejlett tervezési alapelveknek megfelelően ezt az automata rendszert egy teljesen egyedi technológiai megoldás jellemzi. A meghajtó egységet és az elektronikus vezérlő egységet egybeépítették, ezzel minimumra csökkentve a felszerelési időt. A részegységek nagy része más automatákkal közös, így a Rex automatát könnyű javítani és karbantartani, ezzel a költségek a minimálisra csökkenhetők. Nagymértékben rugalmas rendszerként a Rex változatos összeállításban alakítható ki, a szerelési igényeknek megfelelően.
A Rex akár a hagyományos teherviselő alumínium profilba szerelhető, de helyhiány esetén egy egyszerűsített házba is beszerelhető, ezzel mindenfajta felszerelési és árigényeknek megfelel. Igény esetén keretezett és edzett üvegű (keret nélküli) ajtószárnyak is ráfüggeszthetők.
Egy szabványos részegységként használt akkumulátoros egység biztosítja, hogy az automata folyamatosan működjön még a hálózatkimaradás esetében is. A Rex sorozatnál az összes modell a Cel típusú (erősítőt, adóegységet és vevőegységet tartalmazó) fotocellát mint szabványos elemet tartalmazza, és arra tervezték, hogy kiegészítő adó-, és vevőegység felszerelését is lehetővé tegye.A Rex a biztonsági és vezérlő tartozékok széles skálájával szerelhető mint:
. záró rendszer az ajtószárnyhoz
. kiegészítő kézi zárlazító mechanizmus
. kipattintható szárnyú pánikrendszer csak a mozgó szárnyakhoz (ASMI/ASME)
. teljes pánikrendszer a mozgó és a fix szárnyakhoz (AST)

BIS O automata üvegajtó

Ditec automata üvegajtóA jövő gyakran távolinak, néha elérhetetlennek tűnik. Aztán egy nap, egy fontos fejlesztési célkitűzés elérésekor felismerjük, hogy a jövő már itt van. Ilyen a BIS automaták esete, ahol megjósolhatatlan volt, hogy az olyan fontos technológiai terület, mint a szoftver, a számítógépek és a jövőben az internet, az automata tolóajtók telepítői és alkalmazói számára is alkalmazhatóvá váltak. Tegnapig az automata tolóajtók még önmagukban álló és szabványos működési paraméterekkel rendelkező bejárati rendszerek voltak; ma a számítógépes vezérlés biztosítja a működésüket, rugalmasan alkalmazva az olyan műveleti funkciókat, amelyek gyakorlatilag mérésre készek, akár az olyan egyedi használatnál, mint a házi automatizálás, vagy akár az épületautomatizálás esetében, például egy hálózat részeként. A szoftverek technológiai fejlődése ma lehetővé teszi a bejárati rendszerek bármelyikének összehangolását és vezérlését, a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig, a működési rugalmasság maximális mélységének megtartásával. De a jövő csupán elkezdődött, mert egy rendkívül magas szintű technológia bemutatásán túl, a minőség és a jellemzők megtartásával, a BIS a legelegánsabb bevezetője az olyan rendszereknek, amelyek a távvezérlést és a távjavítást fogják nyújtani, és amelyeket a legigényesebb felhasználók és a legképzettebb szakemberek is nagyra fognak értékelni.
A háromfajta modell a részegységek olyan tökéletes egyesítése, és az egész rendszernek egyetlen tervezési szintbe történt ésszerűsítése, amely olyan termékbe formálta a teljesen forradalmi jellemzőket, amely a felszerelő fokozott igényeit, a vezérlés és az összeállítás egyszerűségét biztosítja; ezért a BIS automata rendszerek számára lehetővé teszi, hogy a magas követelményű de igen versenyképes árú termékek körében foglaljon helyet.

BIS T teleszkópos automata üvegajtó

Ditec automata üvegajtóA jövő gyakran távolinak, néha elérhetetlennek tűnik. Aztán egy nap, egy fontos fejlesztési célkitűzés elérésekor felismerjük, hogy a jövő már itt van. Ilyen a BIS automaták esete, ahol megjósolhatatlan volt, hogy az olyan fontos technológiai terület, mint a szoftver, a számítógépek és a jövőben az internet, az automata tolóajtók telepítői és alkalmazói számára is alkalmazhatóvá váltak.
Tegnapig az automata tolóajtók még önmagukban álló és szabványos működési paraméterekkel rendelkező bejárati rendszerek voltak; ma a számítógépes vezérlés biztosítja a működésüket, rugalmasan alkalmazva az olyan műveleti funkciókat, amelyek gyakorlatilag mérésre készek, akár az olyan egyedi használatnál, mint a házi automatizálás, vagy akár az épületautomatizálás esetében, például egy hálózat részeként. A szoftverek technológiai fejlődése ma lehetővé teszi a bejárati rendszerek bármelyikének összehangolását és vezérlését, a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig, a működési rugalmasság maximális mélységének megtartásával.De a jövő csupán elkezdődött, mert egy rendkívül magas szintű technológia bemutatásán túl, a minőség és a jellemzők megtartásával, a BIS a legelegánsabb bevezetője az olyan rendszereknek, amelyek a távvezérlést és a távjavítást fogják nyújtani, és amelyeket a legigényesebb felhasználók és a legképzettebb szakemberek is nagyra fognak értékelni.
A háromfajta modell a részegységek olyan tökéletes egyesítése, és az egész rendszernek egyetlen tervezési szintbe történt ésszerűsítése, amely olyan termékbe formálta a teljesen forradalmi jellemzőket, amely a felszerelő fokozott igényeit, a vezérlés és az összeállítás egyszerűségét biztosítja; ezért a BIS automata rendszerek számára lehetővé teszi, hogy a magas követelményű de igen versenyképes árú termékek körében foglaljon helyet.

ASMI, ASME, AST antipánik rendszerek

Ditec automata üvegajtóDITEC háromfajta kipattintható pánikrendszert kínál az automata tolóajtó szárnyaknál, nevezetesen az ASMI, az ASME és az AST rendszert. Az egységek alkalmazásával sok előny érhető el:
. rendkívül biztonságosak, mivel a nyitás alkalmával leválasztják az elektromos áramot
. állandóan üzemkészek, mivel csak mechanikus muködtetésuek
. állandóan a lehetséges maximális áthaladó nyílást biztosítják,
lehetové téve az emberek gyors eltávozását a területrol.
ASMI és az ASME:
A mozgó szárnyakhoz használt kipattintható pánikrendszer. Az ASMI és az ASME pánikrendszer (egy függeszto és egy kipattintható darabból álló) alumínium profilokból készített egység, amelyek eloxált vagy a felerősítéssel egyező színre festett porszórt kivitelben készíthető. Pánikhelyzet alkalmával elegendő a menekülési irányba megnyomni a mozgószárnyakat, függetlenül attól, hogy éppen milyen helyzetben álltak; ezzel elérhető maguknak a teljes mozgó ajtószárnyaknak a kinyitása. Az ASMI rendszer csak a muködtető szerkezettel ellentétes oldalra nyitható mozgószárnyakhoz míg az ASME rendszer a muködtető szerkezettel megegyező oldalra nyitható mozgó- szárnyakhoz alkalmazható. Mivel az ASMI és az ASME rendszerek a legkülönfélébb kapcsolódó igényeket kielégítik, rendelkeznek a TÜV típus alkalmazhatósági engedéllyel, így VÉSZKIJÁRATKÉNT használhatóak a fenti jóváhagyás korlátain belül.