Pascal beltéri ajtók

Pascal Szabvány ajtók

Pascal decoPascal Dekor

Egyszerűség és elegancia! A minőségi dekor felületeket magas szintű technológiai háttér segítségével alakítják időtálló kivitelű ajtókká. A furnérhoz megtévesztésig hasonlító, minőségi fólia alkalmazása nehezen egyeztethető össze az olcsó kategóriával. A DEKOR ajtócsaládban mégis mindezen jellemzők párosulnak a versenyképes árral.

 

 

 

Pascal project decoplus

Pascal Dekor+

Gazdaságos és gyors megoldást keres? Deco+ ajtócsalád egyszerűségével és gazdaságos árával okoz nagy elégedettséget ügyfeleinknek. Kizárólag DIN szabvány méretben acél és fatokos kivitelben raktárról uni és faerezetes színekben.

 

 

 

Pascal hps ajtó

Pascal HPS

Nagy forgalmú helyiségekbe keres ajtót ráadásul mindezt azonnal? A megoldás HPS felületű ajtó DIN szabványmérethez igazodóan acél és fatokos kivitelben raktárról. Rendkívül kedvező árak és széles színválaszték és alap esetben furatolt faforgács betét.

 

 

 

Pascal optima beltéri ajtó

Pascal Optima

Optima ajtók a legjobb belépőt jelentik ha lakásában munkahelyén elégedettségre vágyik.

 

 

 

 

Pascal egyedi ajtók

Pascal egyedi ajtóPascal ECO

Véget ért az egyen-ajtók hódító korszaka! Ötleteinek ma már csak fantáziája szab határt. Az ECO ajtócsaláddal az összes egyedi megrendelői elképzelés megvalósítható. Akár minden ajtó egyénileg megálmodott méretben és felülettel és kivitelben pompázhat a lakásában, irodájában.
 

 

 

Pascal egyedi ajtóPASCAL HPL® Project beltéri ajtó

Magas mechanikai állóképességű egyedi ajtók HPL felülettel. Alkalmazásukat elsősorban az egészségügyi, oktatási, közületi, kereskedelmi és irodai felhasználásra javasoljuk. Pánikfunkciókkal kiegészítve menekülőajtónak is ideális megoldás

 

 
 

Pascal üvegajtó

PASCAL Glass ® közvetlen falhoz csatlakozó üvegajtó

Engedje be a természetes fényt az otthona minden egyes helyiségébe. Tok nélküli falhoz csatlakozó üvegajtóink szinte láthatatlanul választják el a tereket egymástól.