Hörmann ipari redőnykapuk

Ipari_redony_05Gazdaságos, erős és megbízható

Az alumínium és acél Hörmann redőnykapuk és redőnyrácsok egyszerű szerkezetüknek és kevés alkatrészüknek köszönhetően különösen gazdaságosak.  Ezek a nyílászárók a mindennapi üzemelés során az évek során  nagyon jól beváltak. A redőnykapuk és redőnyrácsok a nyílás fölött alig foglalnak el helyet, hiszen teljes mértékben feltekerednek a szemöldök mögé. A kapu sem oldalt, sem felül  nem vesz el hasznos helyet a csarnokból.

Ipari_redony_02A magasan fokon specializált  Hörmann redőnykapuk és redőnyrácsok gyártása messze meghaladja  a  szokványos szintet, hiszen az egyedi  megoldások kidolgozása  a Hörmann-csapatnál  a mindennapi ügymenet szerves része.

A kompakt, max. 335 mm szemöldökigényű és benyúlási mélységű felépítési módnak köszönhetően a RollMatic redőnyrács különösen szűk helyekre, kisebb üzletek lezárására alkalmas.

Ipari_redony_03A kapuknak  ma már nagy jelentősége van  az ipari ingatlanok külső megjelenésében. Jelentős  energiamegtakarítási  potenciállal bírnak– Az amortizációval és az utólagos átalakítással kapcsolatos információkért tekintse meg a Hörmann energiatakarékossági iránytűt.

Az összes redőnykapu- / redőnyrácskomponens hosszú élettartamra lett tervezve. Ezért a konzolokat és a kaputengelyt szériában horganyzott kivitelben, a vezetősíneket pedig csúcs minőségű alumíniumból készítve szállítjuk.


Innovatív húzórugós technika

Az összes SB redőnykapu / SB redőnyrács és TGT mélygarázs-redőnykapu / -redőnyrács húzórugós technikával van felszerelve. Ennek a technikának köszönhetően a kapu különösen halkan nyílik és záródik, és ez kíméli a kapu és a meghajtásmechanikát. A speciálisan méretezett rugók hosszú szervizintervallumokat tesznek lehetővé.

Egyszerű kézi működtetés

Az SB redőnykapu / redőnyrács nagyon egyszerűen, kézzel nyitható és zárható, mivel a kapulap súlyát a húzórugók kiegyenlítik. Ezt a kedvező árú megoldást olyan kapukhoz ajánljuk, melyek keveset vannak használva. Amennyiben a kapu használata megváltozik, az elektromos meghajtás egyszerűen, utólag is felszerelhető.

Magas fokú biztonság

A WA 300 R S4 és WA 300 AR S4 meghajtásokhoz alapkivitelben járó erőhatárolásnak köszönhetően, az SB és TGT redőnykapuk /  edőnyrácsok különösen nagy biztonsággal nyitnak és zárnak. A legtöbb kapulap-variációban és mérettartományban ezért elhagyható a záróélvédelem és a behúzás elleni biztosítás telepítése.

Könnyen szervizelhető és szerelhető

Az összes kapukomponenst szerelésre kész állapotban szállítjuk, hogy a helyszínen semmilyen illesztést vagy fúrást sem kell végezni a szerkezeten. A rögzítési pontok az összes alkatrészen gyárilag elő vannak készítve. Így a kapuk rövid idő alatt egyszerűen és hibátlanul beszerelhetők. Ez minimalizálja a szerelési időt és csökkenti a szerelési költségeket.

Gyors kapunyitás

Javítsa az üzemi folyamatokat és csökkentse hőveszteséget a Decotherm kapulappal ellátott DD redőnykapukhoz kapható, opcionális S6 kiegészítőcsomaggal. A kapu ennek használata esetén akár 1,1 m/s sebességgel is nyílhat, majdnem olyan gyorsan, mint egy gyorskapu. Emellett a beépítési méretek, valamint a beszerzési és fenntartási költségek lényegesen alacsonyabbak, mint a gyorskapunál. A lágy indítás és lassított stop funkciónak köszönhetően a kapu különösen kíméletesen fut – ez tehermentesíti a kapumechanikát és ezáltal meghosszabbítja a kapu élettartamát. A kapulap síkjában lévő fényrács szavatolja magas fokú biztonságot és a megbízható védelmet a sérülésekkel szemben.

Hosszú élettartam

Az összes redőnykapu- / redőnyrácskomponens hosszú élettartamra lett tervezve. Ezért a konzolokat és a kaputengelyt szériában horganyzott kivitelben, a vezetősíneket pedig csúcs minőségű alumíniumból készítve szállítjuk. A részletek is hosszú élettartamú komponensekből állnak. Például a DD redőnykapuknál a különösen széles csúszófelülettel rendelkező befutótölcsér átgondolt szerkezete még jobban csökkenti a kapulap kopását.

További információk az új prospektusunkban >>>